ספגטי ברוקולי וקראנץ' חמאת שום

אסתי חדד Comments Off on ספגטי ברוקולי וקראנץ' חמאת שום
21:04
29.04.24
קובי פינקלר No Comments on עידו אביב וקאלקידן מהרי הי"ד נפלו בעזה; "השארת לבבות מרוסקים"

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מאת: מירי זורגר, מתוך התכנית ניחוחות שבת.

מצרכים:

1 חב' ספגטי מבושל לפי הוראות היצרן
3 כוסות ברוקולי חלוט במים רותחים
2 שיני שום כתושות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן זית

לקראנץ':

4 פרוסות לחם לבן ללא הקרום
2 שיני שום כתושות
50 גר' חמאה
מלח פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות פטרוזליה קצוצה

אופן ההכנה:

הכנת הברוקולי:

במחבת עמוקה מטגנים קלות את השום כדקה.
מוסיפים ברוקולי חלוט ומתבלים, מוסיפים את הפסטה מערבבים.

הכנת הקראנץ':

שמים במאסטר סלייסר את מרכיבי הקראנץ' וטוחנים למסת פירורים.
משטחים מעל תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שהפירורים מוכנים.

הרכבת המנה:

בכלי מניחים פסטה ומעל מפזרים בנדיבות פירורים קריספיים.
מקשטים בפירורי פרמזאן ועלי מיקרו, בזיליקום או בקצ'וי.



0 תגובות